Πληροφορίες

Τρόποι Πληρωμών

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προϊόντος. Τα έξοδα αντικαταβολής για όλες τις παραγγελίες είναι 2,50€. Για να αποσταλεί η παραγγελία σας με αντικαταβολή θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται με μετρητά κατά την παραλαβή τους στον χώρο που έχετε δηλώσει. Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο το ποσό (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής) σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές).

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/PREPAID ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω της υπηρεσίας πληρωμών της Pireaus Bank, η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών και η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Καμιά προσωπική πληροφορία δεν αποθηκεύεται στο musitsa.com

Παραγγελίες & Επιστροφές

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ?

Μπορείτε, με όποιον τρόπο επικοινωνίας επιθυμείτε, 1 ώρα μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας. 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ?

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ & ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Για την επιστροφή προϊόντων επικοινωνείτε στέλνοντας email στην διεύθυνση returns@musitsa.com αναφέροντας ότι μας στέλνετε την επιστροφή σας (δεν λαμβάνετε πίσω απαντητικό μήνυμα, προχωράτε απευθείας στην αποστολής της επιστροφής σας) ή μας ενημερώνετε καλώντας μας στο 210 2582676 (Ωράριο επικοινωνίας: 11:00 έως 16:00 Δευ – Παρ.)

Τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς και γίνεται δεκτή εφόσον πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

*Στα εκπτωτικά προϊόντα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ παρά μόνο αλλαγή με άλλο προϊόν, όπως επίσης και σε προσφορές που υπάρχουν κατά περιόδους στο eshop μας (π.χ. 1+1 δώρο, Με αγορά 2 προϊόντων το 2ο μισή τιμή κ.α)

Συσκευάζετε το προϊόν που θέλετε να κάνετε αλλαγή και στο εσωτερικό του δέματος τοποθετείται το χαρτί της απόδειξης που έχετε λάβει κατά την αρχική σας παραγγελία και εκτυπώνετε την φόρμα επιστροφών. Συμπληρώνετε την φόρμα και την τοποθετείτε στο δέμα μαζί με την απόδειξη. Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης μπορείτε να μας γράψετε σε ένα χαρτί τι επιθυμείτε για την αλλαγή του προϊόντος σας, π.χ αλλαγή προϊόντος σε μεγαλύτερο ή μικρότερο νούμερο, αλλαγή με άλλο χρώμα ή αλλαγή με___ ( το όνομα προϊόντος που επιθυμείτε ).

Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε την αλλαγή, σε περίπτωση που το προϊόν της αλλαγής ξεπερνά το ποσό της αρχικής παραγγελίας πληρώνετε την διαφορά που προκύπτει + 2,5 ευρώ τα έξοδα αντικαταβολής που θα προκύψουν από την συναλλαγή σας με τον courier. Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Για την επιστροφή χρημάτων, αποστέλλετε το δέμα μαζί με την την απόδειξη που λάβατε και μας γράφετε ότι επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων . Τα απαραίτητα στοιχεία που χρειαζόμαστε για την επιστροφή των χρημάτων σας είναι, ο αριθμός λογαριασμού τραπέζης σας και το IBAN του λογαριασμού σας , το όνομα της τράπεζας από όπου είναι ο λογαριασμός και το ονοματεπωνυμο του δικαιούχου. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής, ενώ ή επιστροφή χρημάτων ή η αποστολή της νέας παραγγελίας θα γίνονται μόνο μετά την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με courier, ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Δεν παραλαμβάνουμε δέματα από το ταχυδρομείο, τα δέματα πρέπει να αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση και να παραδίδονται σε αυτή.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές: Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ.). Στην περίπτωση που παραλάβουμε το δέμα που μας έχετε επιστρέψει και δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, (λερωμένο με makeup, πλυμένο κ.α.), δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων. Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του. Σημαντικό είναι να κρατήσετε το αποδεικτικό χαρτί της αποστολής σας από την εταιρία courier όπου αναγράφει τον αριθμό αποστολής του δέματος σας μέχρις ότου παραλάβουμε την επιστροφή σας.

Προϊόντα που δεν επιστρέφονται: Για λόγους υγιεινής δεν μπορείτε να επιστρέψετε τα σκουλαρίκια, εσώρουχα κάλτσες και καλσόν

Διεύθυνση επιστροφών: MUSITSA.COM ΣΠΑΡΤΗΣ 15 14452, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΘΗΝΑ

ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ?

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελία σας εδώ

Πληροφορίες Αγορών

ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΥ?

Υπάρχουν 2 τρόποι πληρωμών για την καλύτερη διευκόλυνση σας:

1.Αντικαταβολή

Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προιόντος. Ο courier εισπράτει το ποσό της παραγγελίας σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει μία μικρή έξτρα χρέωση των 2,50€.

2.Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω της υπηρεσίας πληρωμών της Pireaus Bank, η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών και η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Καμιά προσωπική πληροφορία δεν αποθηκεύεται στο musitsa.com.

Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής και τις πληροφορίες που αφορούν αυτούς εδώ

ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ COURRIER ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ?

Η αποστολή των προϊόντων σας γίνεται μέσω της εταιρίας ELTA COURIER.
Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας.

ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ?

Εντός Αττικής, χρειάζονται 1-2 εργάσιμες μέρες.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα, χρειάζονται 1-3 εργάσιμες μέρες.
Δυσπρόσιτες περιοχές, χρειάζονται 3-5 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο customerservice@musitsa.com ώστε να λύσουμε το πρόβλημα για εσάς.

ΠΩΣ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?

Η διαδικασία για να βρείτε αυτό που ψάχνετε είναι πολύ απλή.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι επιλέγοντας μία κατηγορία από το πάνω μέρος της σελίδας (πχ. κοσμήματα) και στη συνέχεια ειδικεύοντας την αναζήτησή σας από τις πλαϊνές υποκατηγορίες (πχ. βραχιόλια). Εναλλακτικά, αν ψάχνετε κάτι πολύ συγκεκριμένο πληκτρολογήστε το στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ και θα σας εμφανιστεί ό,τι είναι σχετικό με την αναζήτηση αυτή.