Αποστολές και Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Υπάρχουν έξοδα αποστολής;

ΕΛΛΑΔΑ

  • Για παραγγελίες άνω των 50,00€, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας  είναι δωρεάν.
  • Για παραγγελίες έως 49,99€ τα έξοδα είναι 3€ με την Speedex Courier και 2,5€ με το Box Now (ισχύει για προπληρωμένες με κάρτα παραγγελίες).
  • Αν ο τρόπος πληρωμής που επιλέξετε είναι η αντικαταβολή υπάρχει χρέωση 2€ επιπλέον.

ΚΥΠΡΟΣ

  • Τα μεταφορικά είναι 9,3€ για περιορισμένο χρονικό διάστημα έως 4kg με Box Now (ισχύει για προπληρωμένες με κάρτα παραγγελίες)

Πόσο γρήγορα θα παραλάβω το δέμα μου;

Ο χρόνος παράδοσης των αποστολών είναι :

  • 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής
  • 1-3 εργάσιμες ημέρες στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • 2-5 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές
  • 24-48 ώρες με Box Now για Ελλάδα και Κύπρο

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρία Speedex Courier και με Box Now (ισχύει μόνο για προπληρωμένες παραγγελίες)

Πώς ενημερώνομαι για την κατάσταση της αποστολής μου;

Μόλις το δέμα φύγει από εμάς, λαμβάνετε e-mail με τον αριθμό αποστολής σας και την εταιρία courier (τσεκάρετε και τα ανεπιθύμητα emails σας). Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε μέσω του site μας την πορεία της παραγγελίας σας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

  • ΔΕΝ γίνονται κρατήσεις προϊόντων, ούτε αποστολές παραγγελιών με μεταγενέστερη ημερομηνία αποστολής. Προσπαθούμε όλες οι παραγγελίες σας να φεύγουν την ίδια ή την επόμενη ημέρα για να είναι σε εσάς όσο πιο γρήγορα γίνεται.
  • ΔΕΝ γίνονται παραδόσεις προγραμματισμένες ώρες και μέρες.
  • ΔΕΝ γίνονται παραδόσεις αργίες και Σ/Κ.
  • Οι παραγγελίες παραδίδονται από τις 09.00-17.00 (ή αναλόγως του ωραρίου λειτουργίας της τοπικής courier).

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει αν προκύψουν οι παρακάτω λόγοι:

  • Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο, δηλαδή σε περίπτωση μαζικών παραγγελιών σε συγκεκριμένο κωδικό όπου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πρόλαβε να ενημερωθεί.
  • Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που ίσως επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
  • Σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία είναι λανθασμένα (τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ/ΑΛΛΑΓΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν το προϊόν το οποίο παραγγείλατε δεν σας ικανοποιεί γίνεται αλλαγή κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας, μέσω email info@musitsa.com, με μήνυμα στα social media ή τηλεφωνικώς στο 2112674606.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής (3€) καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής(5€) επιβαρύνουν εσάς. Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Τα μαγιό/εσώρουχα/σκουλαρίκια δεν αλλάζονται για λόγους υγιεινής

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Επιστροφές γίνεται κατόπιν επικοινωνίας (στο 2112674606 ή στο info@musitsa.com).

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε.

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων (3€) καθώς και το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής της αρχικής παραγγελίας (5€) εφόσον η παραγγελία έχει γίνει με αντικαταβολή. Αν η παραγγελία σας έχει γίνει με κάρτα σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων (3€) καθώς και το κόστος μεταφορικών της αρχικής παραγγελίας (3€).

Αν η παραγγελία σας έχει γίνει μέσω BOX NOW θα πρέπει να έχετε κρατήσει το αρχικό voucher με τον αριθμό δέματος ώστε να μπορέσει να γίνει η επιστροφή με τον ίδιο τρόπο. Πληκτρολογώντας τον αριθμό δέματός στην θυρίδα που αναγράφεται επάνω στην ετικέτα-voucher δρομολογείται το δέμα και γίνεται επιστροφή στην εταιρεία μας. Τα έξοδα επιστροφής μέσω Box Now είναι 2,5€.

Σε περίπτωση επιστροφής δέματος με την BOX NOW από την Κύπρο το ποσό επιστροφής  είναι στα 10,00€ το οποίο θα αφαιρεθεί από το σύνολο επιστροφής. Κάνοντας επιστροφή μέσω της Βox Νow αρκεί ο αριθμός δέματος που το έχετε  παραλάβει. Πληκτρολογώντας τον αριθμό δέματός στην θυρίδα που αναγράφεται επάνω στην ετικέτα-voucher δρομολογείται το δέμα και γίνεται επιστροφή στην εταιρεία μας.

Αν ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με την μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, πρέπει το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος και μαζί με το παραστατικό του.

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με την δική μας μεταφορική εταιρεία (courier) και κατόπιν επικοινωνίας και έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Δεν δεχόμαστε επιστροφές από το ταχυδρομείο.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημα σας και θα σας ενημερώσουμε τον τρόπο διεκπεραίωσης του. Μετά την επιστροφή του προϊόντος, και εφόσον εγκριθεί από την εταιρεία, γίνεται η επιστροφή χρημάτων στον πελάτη ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.

Τα μαγιό/εσώρουχα/σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής. Τα γούρια δεν επιστρέφονται λόγω εποχικότητας.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και έπειτα από συνεννόηση μαζί μας, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα είναι:

Musitsa.com

Επταλόφου 11

Μαρούσι 15124

Αθήνα, Ελλάδα

211 2674606