Αποστολές και Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 • Υπάρχουν έξοδα αποστολής ;

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50€, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας  είναι δωρεάν. Για τις παραγγελίες έως 50€ τα έξοδα είναι 2€.

 • Πόσο γρήγορα θα παραλάβω το δέμα μου;

Μόλις παραλάβετε το email επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας το δέμα σας έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για εσάς!

Οι αποστολές μας γίνονται μέσω της Elta Courier και ο χρόνος παράδοσης είναι :

 • 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής
 • 1-3 εργάσιμες ημέρες στην υπόλοιπη Ελλάδα
 • 1-5 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει για συγκεκριμένα σχέδια (π.χ χειροποίητα κοσμήματα).

Για την επεξεργασία των παραγγελιών σας χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Κατά τη διάρκεια προσφορών ή εκπτώσεων, γιορτών και καλοκαιρινών μηνών κάποιοι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να αλλάζουν.

 • Πώς ενημερώνομαι για την κατάσταση της αποστολής μου ;

Μόλις το δέμα φύγει από εμάς, λαμβάνετε e-mail με τον αριθμό αποστολής σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε μέσω του site μας την πορεία της παραγγελίας σας.

Εάν η Elta Courier δεν σας βρει στη διεύθυνση που έχετε δώσει, κρατάει το δέμα στο κατάστημα της περιοχής σας για 10 συνολικά ημερολογιακές ημέρες και έπειτα επιστρέφεται σε εμάς.

 • Μπορώ να παραλάβω από το κατάστημα Elta Courier της περιοχής μου ;

Φυσικά. Κατά τα βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας μπορείτε να σημειώσετε στα σχόλια παραλαβή από το κατάστημα Elta Courier της περιοχής μου.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παραλάβετε το δέμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Tip: Λαμβάνετε sms στο κινητό σας όταν το δέμα φτάσει στο κατάστημα.

 • Tips για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!
 1. Συμπληρώνετε το κινητό σας τηλέφωνο.
 2. Στα σχόλια της παραγγελίας συμπληρώνετε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο ( π.χ Όνομα στο κουδούνι, όνομα εταιρίας κλπ).
 3. Μπορείτε να παραλάβετε και στο χώρο εργασίας σας. Σε αυτή την περίπτωση χρειαζόμαστε και την επωνυμία της εταιρείας.
 4. Δεν γίνονται παραδόσεις αργίες, προγραμματισμένες ώρες & Σ/Κ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

 • Ποια είναι η διαδικασία επιστροφών ;

Μπορείτε να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να περιλαμβάνεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς. Τα μαγιό/εσώρουχα/σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.

Οι επιστροφές γίνονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε.

Κατεβάζετε το “έντυπο επιστροφών” το οποίο θα συμπληρώσετε και περιλαμβάνει τις εξής επιλογές :

>> ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ_MUSITSA.COM <<

 1. Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Εάν μας δηλώσετε λογαριασμό Πειραιώς δε θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα τραπέζης. Διαφορετικά, αν μας δηλώσετε λογαριασμό άλλης τράπεζας θα υπάρξουν τα ανάλογα έξοδα που επιβαρύνεστε από την τράπεζα σας.

Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και η αρχική σας παραγγελία έχει υπερβεί το ποσό των 50€, τότε τα αρχικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς (2€ αν έχετε πληρώσει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα και 4.5€ αν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή).

 1. Αλλαγή με άλλο προϊόν

Πραγματοποιείτε νέα παραγγελία στα σχόλια της οποίας γράφετε “από αλλαγή”.

Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε την αλλαγή, σε περίπτωση που το προϊόν της αλλαγής ξεπερνά το ποσό της αρχικής παραγγελίας πληρώνετε την διαφορά που προκύπτει + 4,5 ευρώ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που θα προκύψουν από την συναλλαγή σας με τον courier. Αν το ποσό είναι το ίδιο πληρώνετε μόνο τα 4,5 ευρώ για τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής από την συναλλαγή σας με τον courier.

Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Στα εκπτωτικά προϊόντα δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο αλλαγή με άλλο προϊόν, όπως επίσης και σε προσφορές που μπορεί να υπάρχουν κατά περιόδους στο eshop μας (π.χ. 1+1 δώρο, Με αγορά 2 προϊόντων το 2ο μισή τιμή κ.α)

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής, ενώ ή επιστροφή χρημάτων ή η αποστολή της νέας παραγγελίας θα γίνονται μόνο μετά την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με courier, ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Δεν παραλαμβάνουμε δέματα από το ταχυδρομείο, τα δέματα πρέπει να αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση και να παραδίδονται σε αυτή.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές:

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ.). Στην περίπτωση που παραλάβουμε το δέμα που μας έχετε επιστρέψει και δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, (λερωμένο με makeup, πλυμένο κ.α.), δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Σημαντικό είναι να κρατήσετε το αποδεικτικό χαρτί της αποστολής σας από την εταιρία courier όπου αναγράφει τον αριθμό αποστολής του δέματος σας μέχρις ότου παραλάβουμε την επιστροφή σας.

 • Η διεύθυνση του musitsa:

Musitsa.com

Κλεισούρας 7,

Μεταμόρφωση 14452

Αθήνα, Ελλάδα