Αποστολές και Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Υπάρχουν έξοδα αποστολής ;

 • Για παραγγελίες άνω των 50,00€, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας  είναι δωρεάν.
 • Για παραγγελίες έως 49,99€ τα έξοδα είναι 2€.
 • Αν ο τρόπος πληρωμής που επιλέξετε είναι η αντικαταβολή υπάρχει χρέωση 2,5€ επιπλέον και στις δυο παραπάνω περιπτώσεις.

Πόσο γρήγορα θα παραλάβω το δέμα μου;

Ο χρόνος παράδοσης των αποστολών είναι :

 • 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής
 • 1-3 εργάσιμες ημέρες στην υπόλοιπη Ελλάδα
 • 1-5 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές

Οι αποστολές πραγματοποιούνται από τις εταιρείες ELTA COURIER (Αττική και επαρχεία) και EASY MAIL (Αττική).

Πώς ενημερώνομαι για την κατάσταση της αποστολής μου ;

Μόλις το δέμα φύγει από εμάς, λαμβάνετε e-mail με τον αριθμό αποστολής σας και την εταιρία courier (τσεκάρετε και τα spam σας). Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε μέσω του site μας την πορεία της παραγγελίας σας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το τοπικό κατάστημα της courier, παρακαλούμε να το αναφέρετε στα σχόλια κατά το checkout.
 • Δεν γίνονται παραδόσεις αργίες, προγραμματισμένες ώρες και μέρες & Σ/Κ.
 • Οι παραγγελίες παραδίδονται από τις 09.00-18.00 (ή αναλόγως του ωραρίου λειτουργίας της τοπικής courier).

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει αν προκύψουν οι παρακάτω λόγοι:

 • Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο, δηλαδή σε περίπτωση μαζικών παραγγελιών σε συγκεκριμένο κωδικό όπου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πρόλαβε να ενημερωθεί.
 • Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που ίσως επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
 • Σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία είναι λανθασμένα (τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής των προϊόντων καθώς και το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής της αρχικής παραγγελίας.

Αυτό σημαίνει πως  το ποσό που θα σας επιστραφεί είναι το ποσό της αγοράς, μείον το ποσό των 6,5€ (κόστος μεταφορικών + αντικαταβολής αρχικά + κόστος επιστροφής).

Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος της εταιρείας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με την μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης,πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το ειδικό έντυπο επιστροφής, το προϊόν στην αρχική του κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με την δική μας μεταφορική εταιρεία (courier) και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, το musitsa.com θα αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του, χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας, τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η εταιρία musitsa.com το παραλαμβάνει εντός 1-3 εργάσιμων ημερών εντός Ελλάδος και μέσω της μεταφορικής που συνεργαζόμαστε. Δεν μπορούμε να παραλάβουμε επιστροφές από το ταχυδρομείο. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημα σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσης του. Μετά την επιστροφή του προϊόντος, και εφόσον εγκριθεί από την εταιρεία, γίνεται η επιστροφή χρημάτων στον πελάτη (μείον τα 6,5€ του συνόλου των μεταφορικών) ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο έχει συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής, είτε με επιστροφή στην κάρτα του αν έχει πραγματοποιηθεί πληρωμή μέσω κάρτας.

Τα μαγιό/εσώρουχα/σκουλαρίκια δεν αλλάζονται για λόγους υγιεινής. Τα γούρια δεν αλλάζονται λόγω εποχικότητας.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

Musitsa.com

Επταλόφου 11,

Μαρούσι 15124

Αθήνα, Ελλάδα

211 2674606