Αποστολές και Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Click & Collect 

Όπως γνωρίζετε είμαστε ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν υπάρχει τρόπος παραλαβής από εμάς, αλλά για την δική σας διευκόλυνση και την πιο άμεση παραλαβή του δέματος σας μπορείτε να κάνετε τις παραλαβές σας από το κατάστημα των ELTA COURIER ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γεωργίου Παπανδρέου 88Α, τηλ. 2102838979), με ώρες παράδοσης Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00 – 20:00 και  Σάββατο: 08:00-14:00

 • Καταχωρήστε την παραγγελία σας στο eshop μας και στην διεύθυνση αποστολής σημειώστε “ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ELTA COURIER ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ”
 • Εμείς θα ετοιμάσουμε την παραγγελία σας, θα παραδώσουμε το δέμα σας στο κατάστημα και θα σας αποστείλουμε τον αριθμό αποστολή σας
 • Με τον αριθμό αποστολή σας, μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σας αφού σας έχουμε ενημερώσει ότι έχει παραδοθεί στο κατάστημα (την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα)
 • Το δέμα παραμένει στο κατάστημα για 5 ημέρες
 • Μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με κάρτα στο κατάστημα κατά την παραλαβή του δέματος
 • Αν έχετε πληρώσει με κάρτα στο eshop μας που απλά παραλαμβάνετε το δέμα σας

Υπάρχουν έξοδα αποστολής ;

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50€, για όλες τις περιοχές της Ελλάδας  είναι δωρεάν. Για τις παραγγελίες έως 50€ τα έξοδα είναι 2€.

Πόσο γρήγορα θα παραλάβω το δέμα μου;

Μόλις παραλάβετε το email επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας σας με τον αριθμό αποστολής, το δέμα σας έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για εσάς!

Οι αποστολές μας γίνονται μέσω της Elta Courier και ο χρόνος παράδοσης είναι :

 • 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής
 • 1-3 εργάσιμες ημέρες στην υπόλοιπη Ελλάδα
 • 1-5 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές

Οι παραδόσεις μπορεί να παρουσιάσουν καθυστερήσεις λόγω της ιδιάζουσας κατάστασης που αντιμετωπίζουμε και του αυξημένου όγκου παραδόσεων των εταιριών courier. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και την κατανόηση.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει για συγκεκριμένα προϊόντα (π.χ. χειροποίητα κοσμήματα).

Για την επεξεργασία των παραγγελιών σας χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 13.00 το μεσημέρι, ως πρώτη εργάσιμη ημέρα λαμβάνεται η επόμενη.

Κατά τη διάρκεια προσφορών ή εκπτώσεων, εορτών, καλοκαιρινών μηνών και ειδικών συνθηκών κάποιοι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να αλλάζουν.

Πώς ενημερώνομαι για την κατάσταση της αποστολής μου ;

Μόλις το δέμα φύγει από εμάς, λαμβάνετε e-mail με τον αριθμό αποστολής σας (τσεκάρετε και τα spam σας). Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να βλέπετε μέσω του site μας την πορεία της παραγγελίας σας.

Εάν η Elta Courier δεν σας βρει στη διεύθυνση που έχετε δώσει, κρατάει το δέμα στο κατάστημα της περιοχής σας για 10 συνολικά ημερολογιακές ημέρες και έπειτα επιστρέφεται σε εμάς.

Μπορώ να παραλάβω από το κατάστημα Elta Courier της περιοχής μου ;

Φυσικά. Κατά τα βήματα ολοκλήρωσης της παραγγελίας μπορείτε να σημειώσετε στα σχόλια παραλαβή από το κατάστημα Elta Courier της περιοχής μου.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παραλάβετε το δέμα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Tips για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας

 • Συμπληρώνετε το κινητό σας τηλέφωνο για να μπορέσει αν χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σας ο διανομέας.
 • Στα σχόλια της παραγγελίας συμπληρώνετε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο ( π.χ Όνομα στο κουδούνι, όνομα εταιρίας κλπ).
 • Μπορείτε να παραλάβετε και στο χώρο εργασίας σας. Σε αυτή την περίπτωση χρειαζόμαστε και την επωνυμία της εταιρείας

Τι πρέπει να γνωρίζετε

 • Δεν γίνονται παραδόσεις αργίες, προγραμματισμένες ώρες & Σ/Κ.
 • Η παραγγελία δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που παραδοθεί στην courier από την εταιρεία μας.
 • Σε περίπτωση που η courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ειδοποίηση για να ορίσετε νέα ημέρα & ώρα παράδοσης.
 • Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 7.00 μ.μ. (ή αναλόγως του ωραρίου λειτουργίας της τοπικής courier).
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας από το τοπικό κατάστημα της courier, παρακαλούμε να το αναφέρετε στο πεδίο “Σχόλια” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας (σελίδα Check Out) ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά άμεσα μετά την ολοκλήρωσή της, καλώντας και πάλι στο 2102582676.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει αν προκύψουν οι παρακάτω λόγοι:

 • Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο, δηλαδή σε περίπτωση μαζικών παραγγελιών σε συγκεκριμένο κωδικό όπου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πρόλαβε να ενημερωθεί.
 • Μεσολαβεί άμεση τηλεφωνική ενημέρωση, όπου μπορείτε ακόμη και να ακυρώσετε την παραγγελία σας (σε περίπτωση που η παραγγελία είναι ήδη εξοφλημένη, το ποσό της αγοράς επιστρέφεται στο σύνολό του).
 • Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που ίσως επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
 • Σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα (τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ποια είναι η διαδικασία επιστροφών ;

Μπορείτε να μας επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν, αρκεί να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να περιλαμβάνεται στο δέμα η απόδειξη αγοράς. Τα μαγιό/εσώρουχα/σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται,ούτε αλλάζονται για λόγους υγιεινής. Τα γούρια δεν επιστρέφονται,ούτε αλλάζονται λόγω εποχικότητας.

Οι επιστροφές γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που παραλάβατε.

Κατεβάζετε το “έντυπο επιστροφών” το οποίο θα συμπληρώσετε και περιλαμβάνει τις εξής επιλογές :

>> ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΟΦΗΣ <<

 1. Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Εάν μας δηλώσετε λογαριασμό Πειραιώς δε θα υπάρξουν επιπλέον έξοδα τραπέζης. Διαφορετικά, αν μας δηλώσετε λογαριασμό άλλης τράπεζας θα υπάρξουν τα ανάλογα έξοδα που επιβαρύνεστε από την τράπεζα σας.

Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων και η αρχική σας παραγγελία έχει υπερβεί το ποσό των 50€, τότε τα αρχικά έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς (2€ αν έχετε πληρώσει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα και 4.5€ αν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή).

 1. Αλλαγή με άλλο προϊόν

Πραγματοποιείτε νέα παραγγελία στα σχόλια της οποίας γράφετε “από αλλαγή”.

Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε την αλλαγή, σε περίπτωση που το προϊόν της αλλαγής ξεπερνά το ποσό της αρχικής παραγγελίας πληρώνετε την διαφορά που προκύπτει + 4,5 ευρώ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής που θα προκύψουν από την συναλλαγή σας με τον courier. Αν το ποσό είναι το ίδιο πληρώνετε μόνο τα 4,5 ευρώ για τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής από την συναλλαγή σας με τον courier.

Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Στα εκπτωτικά προϊόντα δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο αλλαγή με άλλο προϊόν, όπως επίσης και σε προσφορές που μπορεί να υπάρχουν κατά περιόδους στο eshop μας (π.χ. 1+1 δώρο, Με αγορά 2 προϊόντων το 2ο μισή τιμή κ.α)

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής, ενώ ή επιστροφή χρημάτων ή η αποστολή της νέας παραγγελίας θα γίνονται μόνο μετά την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με courier, ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

Δεν παραλαμβάνουμε δέματα από το ταχυδρομείο, τα δέματα πρέπει να αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση και να παραδίδονται σε αυτή.

Πολύ σημαντικό να γνωρίζετε σχετικά με τις επιστροφές:

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και να μην λείπει τίποτα από τη συσκευασία του (καρτελάκια κτλ.). Στην περίπτωση που παραλάβουμε το δέμα που μας έχετε επιστρέψει και δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, (λερωμένο με makeup, πλυμένο κ.α.), δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Σημαντικό είναι να κρατήσετε το αποδεικτικό χαρτί της αποστολής σας από την εταιρία courier όπου αναγράφει τον αριθμό αποστολής του δέματος σας μέχρις ότου παραλάβουμε την επιστροφή σας.

Η διεύθυνση επιστροφής είναι:

Musitsa.com

Σπάρτης 15,

Μεταμόρφωση 14452

Αθήνα, Ελλάδα